Trecoiner – lag dine egne signaturting!

In Tips, triks og anbefalinger
Scroll this

Signaturting kan være gøy, både å lage, samle og legge igjen. Her vil jeg gå raskt gjennom en av typene vi har fått laget.

En av våre signaturting er små trebiter, som vi har stemplet med et av stemplene våre. Dette er en veldig enkel og billig signaturting, som vi egentlig lagde mest for å prøve det.

Trebitene har vi bestilt på eBay, og et søk på f.eks. «wood disc» gir mange treff. Det skal godt gjøres å få det enklere enn dette. Bestill noe du syns ser passende ut, eller lag dine egne trebiter. Så stempler du bare med et passende stempel. Har du ikke stempel, kan du lese mer om hvor du kan kjøpe det, her.

Svipenn eller annen preging

Et godt alternativ til stempel, er svipenn. Da kan du virkelig lage en personlig signaturting! Ulike andre verktøy for preging kan selvfølgelig også brukes. Det er din signaturting, gjør den personlig! 🙂

«Fargetrykk»

Et alternativ til stempel er strykeoverføring fra papir (i mangel på bedre beskrivelse). Det gjøres ved at man skriver ut et bilde, speilvendt, med en laserskriver. Så legger man arket oppå trebiten, og varmer opp med et strykejern. Bruk jevne bevegelser, og varm godt opp. Før du overfører bildet, er det viktig at du pusser vekk alle ujevnheter.

Wooden nickles og CWG

Et annet alternativ er å bestille wooden nickles (ikke vanlig i Europa) eller Czech Wood Geocoin (som er veldig populære nedover i Europa).

Det finnes også et hav andre materialer man kan bestille i. Siden dette ofte er ting beregnet for reklame, er det ekstremt mange muligheter om man leter litt rundt på google.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments