Vi er stolte av at vi sponser cachetur.no

In thomfre & Heltinnen
Scroll this

En del av noe større

Siden thomfre er utvikler og leder for cachetur.no, og jeg er nestleder, så er det i seg selv en av grunnene til at vi sponser cachetur.no. Selv om det er ikke hovedgrunnen til at vi gjør det.

Vi ønsker å være med å bidra til et fellesskapet for geocachere verden over. Vi vil sørge for at cachetur.no kan forsette å være tilgjengelig for alle geocachere som ønsker et godt planleggingsprogram til sine fantastiske turer i inn-og utland.

Cachetur.no har gjort at vi har blitt en del av noe større. Det er mange som bruker denne tjenesten, og det gir oss en god mulighet til å komme i kontakt med folk fra både fjern og nær. Vi får mye tilbake i form av et godt planleggingsverktøy, venner og kjente over hele kloden, inspirasjon til videre utvikling, og mye, mye mer…

Stolthet

Vi er stolte bidragsytere, og håper at alle som som er med på laget er like stolte som vi er.

Stålkontroll

Vi bruker cachetur.no til de fleste turene vi legger ut på i geocachingsammenheng. Det gir oss en veldig fin oversikt over cachene. Både i utskrift på papir, og i appen på telefon eller nettbrett. Vi har stålkontroll. Så lenge vi har gjort en god jobb i forkant, så klart 😉

Fortsettelsen

Vi ønsker at cachetur.no skal bestå slik det er i dag. Vi ønsker også at det skal kunne utvikle seg til å bli enda bedre. Men da trengs det penger. Det koster en hel del å drive en tjeneste som cachetur.no.

Jeg håper du også vil være en stolt bidragsyter til cachetur.no!

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments