Mine første Pathtags

In thomfre & Heltinnen
Scroll this

Pathtag er en form for signaturting, som minner litt om en geocoin. En pathtag har en fast størrelse, omtrent like stor som en Euro. På fremsiden er et motiv og på baksiden er en sporingskode. Alle Pathtag i en serie får like koder, og man kan derfor ikke spore reisen til hver enkelt tag, slik man kan med en geocoin. Istedet brukes koden til å spore hvor i verden denne tagen har dukket opp.

Når man finner en Pathtag i en cache, eller andre steder, så kan man i utgangspunktet beholde den – den er å betrakte som en ordinær bytteting/signaturting. Men hvis du finner og tar en Pathtag, så logg ditt funn på www.pathtags.com

Mitt første møte med pathtags var på en av mine første FTF-jakter, jeg ble først og fant en FTF-Pathtag som FTF-premie. Neste fulge med når jeg startet abbonement på FTF Geocacher Magazine.

I oktober bestilte jeg min egen Pathtag, den er nå ferdig produsert og på vei i posten! I går godkjente jeg skissene på tag nr. 2, som går til produksjon veldig snart.

På den første ville jeg ha logoen min, og med hjelp fra den Estiske cacheren jpbarr endte jeg opp med dette designet som ble sendt inn på pathtags.com:

Etter noen dager fikk jeg en skisse tilbake, og etter å ha godkjent den ble den sendt til produksjon:

Etter vi besøkte jpbarr i Estland, og så en hel haug med Geocoin- og Pathtagdesign, ville Heltinnen også ha en coin. Et bilde ble sendt avgårde til jpbarr, og noen tanker om hvordan vi ville ha det. Etter litt forslag frem og tilbake satt vi til slutt igjen med dette designet:

Og etter noen dager kom en justert utgave tilbake fra Pathtags.com, som allerede er godkjent:

Nå må jeg bare vente på at de skal komme frem, allerede er det folk som vil bytte! Pathtag er et billig alternativ til Geocoin, og det er mange som samler på det. Før jeg vet ordet av det samler jeg også…..

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments