Heltinnen har begynt å logge sine funn

In thomfre & Heltinnen
Scroll this

Under årets ferie i statene begynte Heltinnen å fundere litt på hvor mange funn hun egentlig hadde. Og litt etter litt kom lysten til å faktisk finne det ut. Vi bestemte oss etterhvert for at hun rett og slett bare skulle begynne å logge alle funn online (de fysiske loggene har blitt signert i lang tid allerede), og etterlogge alle gamle funn.

Etter å ha tenkt litt på hvordan vi kunne gjøre det enkelt, fant vi ut at vi måtte vente til jeg var ferdig å logge alle mine funn. Når så var gjort, satt vi igang jobben med å filtrere ut cachene som skulle logges.

GSAK ble verktøyet, og vi startet med en kopi av mine funn. Så fjernet vi alle cacher Heltinnen allerede hadde logget (eventer og slikt). Deretter fjernet vi cacher vi var helt sikre på at Heltinnen ikke hadde vært med på. På samme måte logget vi cacher vi var sikker på at hun hadde vært med på.

For å gjøre det enkelt for oss selv, startet vi med alle funn i utlandet – siden det var enklest å filtrere ut de funnene jeg har gjort alene der. Så i en liten periode hadde Heltinnen over 90% funn i utlandet…

Alle cachene ble logget med en generell mal, som ble justert litt avhengig av cachetype. Challengecacher fikk i tillegg dokumentasjon på kvalifikasjoner.

Jeg har funnet cacher som en del av «thomfre» siden januar 2012, og har ikke logget mine funn online før nå (oktober 2016), selv om jeg har hatt eget nick og startet å signere fysiske logger for lenge siden. For at funnstatistikken min skal bli korrekt, logger jeg nå alle cachene jeg har funnet sammen med thomfre. Se hans logg for mer spesifikke detaljer om denne cachen, og bilder om aktuelt. 🙂

Beklager denne generiske loggen, og takk for cachen! 🙂

Å logge så mange cacher så raskt uten å bruke en generell logg er umulig. Vi beklager at det måtte bli slik, men vi føler det er akseptabelt når jeg skriver mine logger slik jeg gjør 🙂

Cachene i GSAK-databasen ble stadig færre og færre, etterhvert som vi logget og slettet. Til slutt satt vi igjen med et knippe vi måtte gå gjennom cache for cache. Vi ville tross alt gjøre dette på den riktige måten, og kun logge de rette cachene.

Omsider ble lista redusert til fire stk, og etter å ha gått gjennom bilder, notater, logger etc. fikk vi endelig logget de siste også. Eneste vi ikke fikk logget var 5 cacher som har blitt låst siden vi fant de. Noen suvenirer mangler også, siden de tydeligvis hadde en holdbarhetsdato.

Heltinnen 9315

Heltinnen har i skrivende stund nådd 9315 funn, pluss en 100 cacher fra helgen som ingen av oss har rukket å logge ennå.

Heltinnen sine logger vil også fremover i hovedsak være generelle (med unntak av eventer, og cacher som enkelt kan logges i felt). Men de vil ha en link til min logg, som vil bli skrevet på samme måte som før. Vi syns det er helt greit å gjøre det på den måten, siden vi i hovedsak cacher sammen, jeg skriver så mye som jeg gjør i mine logger, vi laster opp en del bilder og vi skriver på denne bloggen. Vi anerkjenner logger som en belønning til CO, og håper at folk vil se våre logger samlet før de dømmer oss 🙂

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments