Fem år senere

In Eventer, thomfre & Heltinnen
Scroll this

I dag, tirsdag 3. januar, er det fem år siden vi registrerte oss på geocaching.com og fant vår aller første geocache. Den aller første vi fant var GC2EGZQ Bjørgene 1 # 34, det har blitt noen få siden den gang…

Vi gjorde selvfølgelig akkurat samme i år som tidligere år, og feiret «bursdagen» vår med et event. Oppmøtet var virkelig bra, og jeg håper folk hadde det kjekt 🙂

Hvordan startet dette?

Men hvordan startet dette egentlig? Meldingene under er et utdrag av samtalen jeg hadde med Heltinnen etter jeg hadde lest om geocaching (og iløpet av et par timer registrert bruker, kjøpt premiummedlemskap, bestilt utstyr til å legge ut cache og betalt for og installert appen).

Kan trygt si at det ble en smule oftere enn «dann å vann».

Det ble faktisk veldig ofte, og mange vil nok påstå at vi er gale. Resten vet vi er det. Vi har satt sammen en «liten» video av våre fem år med denne herlige galskapen.

Geohoot

Etter filmen hadde vi «geohoot», og det var til tider artig å se hva som ble svart på de ulike spørsmålene… Thanks for the Cable?

Kake og slikt

Og det var selvfølgelig både kake og godteposer til alle!

Vi hadde til og med et aldri så lite «thomfre & Heltinnen-museum».

En takk

Vi har opplevd utrolig mye i disse fem årene. Vi har brukt utallige timer på dette, og fått utrolig mye igjen for det. Vi har brukt mye tid på ting som kommer fellesskapet til gode, og fått mye edder og galle i retur. Men vi har også møtt mange positive og gøyale mennesker, og de er så sinnsykt mye kulere enn alle de som er negative!

Vi har sett utrolig mange fantastiske plasser. Funnet vanvittig mange flotte geocacher. Og virkelig kost oss med denne aktiviteten de fem årene vi har holdt på til nå. Det var kjekt å få dele noen øyeblikk i kveld!

Vi vil rette en stor takk til alle som på en eller annen måte har bidratt positivt til våre cacheopplevelser. Enten det er utlegg, turfølge, gode logger på våre cacher eller andre relaterte ting. Vi setter utrolig stor pris på alt vi har fått lov til å oppleve!

Og når vi er i gang, må det også nevnes noen navn. Den første jeg har lyst til å nevne er FrkBrum, hun var den første som tok kontakt og ønsket oss velkommen til denne galskapen. Og du skal vite at jeg setter stor pris på alle samtaler og råd vi har fått, FrkBrum!

Enkelte har vært med på mer galskap enn andre, og de må også nevnes. En takk til Skogen78, som var med på tur nesten hver dag det første året vi cachet. Takk også til Catobentsen, som har vært med på godt over 1000 funn! Takk til BEKA21, lynxalynx og tormh, som alle sammen har vært med på både masse morro og mange tusen funn. Takk til gjengen i Norwegian Roadtrip Maniacs for to fantastiske turer nedover i kontinentet vårt. Og takk til kawlii som har vært med på mange turer, mye gøy og vært en fantastisk støtte de siste årene.

TAKK ALLE SAMMEN!

Vi ser frem til fem nye år, fylt med mer galskap og morro! Og vi avsluttet selvfølgelig dagen i dag med et cachefunn i mørket!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments