En oppsummering av 2018

In thomfre & Heltinnen
Scroll this

Nå har vi kommet til årets siste dag, og vi har i år som i fjor deltatt på årets siste event. Nå har tiden kommet for å oppsummere året som har gått. Hva har vi gjort i år? Har vi klart årets mål?

2018 lå en stund an til å bli året vi hadde både færrest funn, og færrest dager på tur. Men vi ga litt ekstra gass nå i desember, og slik klarte vi å lande på tall som er hakket høyere enn det laveste i 2012. 2018 har vært et år uten bråk og ståk, noe som har vært veldig behagelig.

Nådde vi årets mål?

Målet for 2018 var 20 000 funn for thomfre sin del, og 16 000 funn for Heltinnen sin del. Vi har ikke helt nådd opp, men vi er begge under 400 unna målet, så vi er egentlig ganske fornøyd allikevel.

Vi hadde noen delmål også, og vi har i år klart å delta på tre megaevent (Heltinnen bare to) – målet var to, så det er vi fornøyd med!

I fjor hadde vi som mål å fullføre siste delstat vi manglet i Tyskland, i år klarte vi det!

Det største øyeblikket var utvilsomt når vi besøkte Alaska og Hawaii, og med det fullførte hele landet på andre siden av dammen!

Vi skulle fullføre kalenderen runde to, og D/T-matrisen for Heltinnen. Begge de glippet, kanskje neste år?

En annen bragd vi er ganske fornøyd med, er å fullføre kravene til Visit Utah GeoTour 😀

Det har blitt noen turer i år også

Selv om vi for det meste er på tur alene nå, så har det blitt noen turer sammen med gode cachevenner i år også. Vi hadde en liten Europatur i påsken, en rask tur til Tyskland, vi har deltatt på Vikingeventet og selvfølgelig også deltatt på FAD 2018.

Det har blitt flere mindre turer også, blant annet til Grimstad for å snakke om cachetur.no.

Årets desidert største høydepunkt er som vanlig USA-turen, hvor vi i år besøkte de to siste statene, og et lite knippe vi har besøkt før.

Andre aktiviteter

Det har også gått med veldig mye tid til utvikling av cachetur.no i år, spesielt i starten av og helt på tampen av året. Vi har brukt mye tid på utvide internasjonale, utvikle appen og flytte til det nye APIet.

Det har skjedd veldig mye på cachetur.no iløpet av 2018, og vi håper det vil bli til glede for mange når 2019-turene skal planlegges.

Jeg forlot styret i Geocaching i Norge i 2018, og det har gitt oss mer tid til å pleie våre egne ting – og mer tid til å fokusere på cachetur.no. Bloggen har vi brukt flittig i år, og vi har også i 2018 laget flere filmer fra turene våre.

Takk!

Vi har prøvd å være så aktive som vi klarer på Facebooksiden vår i år, og det er veldig gøy med alle kommentarer og reaksjoner som kommer!

Så vi vil med dette rette en stor takk til alle som har fulgt oss gjennom 2018. Alle dere som har bidratt positivt til cacheåret 2018. Alle dere som har lyttet til oss, snakket med oss på eventer, fortalt oss deres historier og ellers bare vært positive og hyggelige. Takk!

En spesiell takk til dere som har vært der gjennom både tykt og tynt! Vi setter stor pris på dere!

 

Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske alle et riktig godt nyttår! 😀

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
André Fredriksen
André Fredriksen
5 years ago

Godt nyttår til dere ! 🙂

AnetteSylvia
AnetteSylvia
5 years ago

Godt nytt år og takk for det gamle!