En oppsummering av 2016

In thomfre & Heltinnen
Scroll this

Nå har vi kommet til årets siste dag, og vi har deltatt på årets siste event. Så da er det på tide å oppsummere litt. Hva har vi gjort i år? Har vi klart årets mål?

2016 har vært et ensomt år sammenlignet med tidligere år, de store cacheturene sammen med andre har uteblitt. Men det har allikevel blitt en del turer. Og selv om det lenge føltes som vi cachet mindre i år enn i fjor, har vi endt opp på 165 dager med funn, som faktisk er to flere enn i fjor. Vi har funnet totalt 2532 cacher i 2016, noe som også er mer enn i fjor.

2016 er også året Heltinnen startet å logge alle sine funn på nett.

Nådde vi årets mål?

Målet for 2016 var å nå 13 000 funn totalt. Det har vi klart med god margin, og året avsluttes med 13 534 funn.

Vi har deltatt på et megaevent (og et Block Party) mindre i år enn vi har gjort de tre siste årene. Håpet er at det kan bedre seg i 2017. I 2017 håper vi også å kunne dra mer på tur igjen, men mer om neste års mål kommer i morra.

Vi har selvfølgelig hatt noen delmål også, som blant annet 1000 funn i årets ferie og 3000 funn totalt i USA. Begge deler klarte vi med god margin. Vi har også rundet 400 virtuelle og 250 earthcacher (nåværende total er på 413 og 272). Og vi har rundet 10 000 opplastede bilder på geocaching.com, i skrivende stund er tallet 10 278. Det er Norgesrekord det 😉

Et annet mål vi hadde i år, var å finne minst en cache i hver county vi manglet i Utah. Det klarte vi også.

Med unntak av antall megaevent, har vi nådd alle mål vi har satt for 2016! 😀

Har blitt noen turer allikevel

Selv om vi har vært på færre turer med andre i år, så har vi fortsatt vært på tur (det har blitt uvanlig mange turer innom Sverige, av en eller annen grunn). Og det er umulig å skrive om slikt uten å samtidig takke kawlii for alt hun har vært med på! Håper det blir mye gøy i 2017 også! 😀

Vi har besøkt FAD, Randers, en rekke eventer i påsken, og megaevent i Norge har vi også fått med oss. Det har også blitt noen turer over fjellet.

En helgetur til Ålesund må også nevnes, det er ikke noe man gjør hver dag! Men det er noe eget med slike turer…

Årets USA-tur var utvilsomt et enormt høydepunkt, hvor vi fikk se og oppleve mye! Som blant annet Geowoodstock i Denver, utvilsomt et megaevent vi kommer til å huske lenge! Siden Geowoodstock var det som startet hele megaeventgreia var det stort å endelig kunne delta der. Ekstra gøy var det å møte Imit42 og Nja42 der også!

Et høydepunkt i mørket

Adventskalenderen til Geocaching Haugalandet, med påfølgende eventer i romjulen har også vært et stort høydepunkt i år! Vi møttes hver eneste dag i hele desember, og stod mellom 1 og 4 timer i mørket. Uansett vær. For en fantastisk gjeng!

Andre aktiviteter

Det har ikke blitt så mye tid til utvikling av cachetur.no i år som jeg skulle ønske, men det har jaggu blitt en del timer allikevel. Og både Geocaching i Norge og Geocaching Haugalandet tar sin tid. Det samme gjør administrering av diverse FB-grupper. Og vi skal heller ikke glemme Norges eneste cachemagasin, Nullpunktet, hvor jeg i år ble en del av redaksjonen.

Nå skal vi se fremover!

Det har vært en del negativitet fra diverse hold i år, som har overskygget en del ting og alt for sterkt redusert motivasjonen til en del ting. Målet er å klare å ignorere mye mer av slikt i 2017, og fokusere på alle de positive folkene istedet! For det er dere som betyr noe! 🙂 Mitt nyttårsforsett blir derfor at 2017 skal bli et positivt år, fylt med gode opplevelser, nye utlegg, mange funn, fine turer og annet gøy. Jeg håper også å få gjort mye mer både på cachetur.no, og i de andre vervene jeg har.

 

Til slutt vil jeg benytte anledningen til å takke alle som har bidratt til årets opplevelser, og ønske alle et riktig godt nyttår! 😀

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kawlii
kawlii
7 years ago

Tusen takk for alt dere har delt med meg i år,
Og ikke minst…. Tusen takk for at dere har holdt ut med meg! Er kjempe glad i dere!
Ha en fortryllende aften og takk for i år 😀