Småjusteringer på «den nye opplevelsen»

In Teknisk
Scroll this

Det skjer mange forandringer på geocaching.com for tia. Heldigvis ser det ut til at Groundspeak lytter til tilbakemeldinger. Så det er mye mulig at sluttresultatet blir noe fantastisk denne gangen.

Men frem til det skjer, har jeg det gøy med å lage noen mindre justeringer i «de nye opplevelsene». Et par av justeringene har vist seg å være svært nyttige også. Dette gjør jeg ved hjelp av et Tampermonkey-skript.

Det nye dashbordet

Jeg er ikke sikker på om jeg liker det nye dashbordet eller ikke. Men det er noen ting jeg er helt sikker på at jeg ikke liker. Og det er den store mengden tomrom, og de nye cacheikonene.

Så jeg har fjernet en del tomrom, lagt til noen linker (for å opprette cache/event blant annet), lagt til et søkefelt for kartet, lagt til GC-koder i lista over nylige cacher og erstattet de nye cacheikonene med de gamle.

Den nye profilsiden

Det er mye tomrom på profilsiden også, så jeg fjernet en del der også.

Jeg begynner faktisk å like den nye profilsiden mer og mer (i alle fall min versjon av den). Det eneste jeg virkelig misliker, er plasseringen av «About», og at den ikke lenger er standardfanen.

Den nye loggesiden

Den nye loggesiden er langt fra så bra som den burde vært. Og derfor bruker jeg den heller ikke stort. Så endringene jeg har gjort her er høyst eksperimentelle.

Jeg klarte å få inn Markdown-menyen og forhåndsvisningen fra den gamle siden, og det fungerer faktisk! Men noen særheter er det. Angre og gjenta mangler f.eks. skikkelige ikoner fra Groundspeak sin side (for de har skjult de knappene på den gamle siden av en eller annen grunn).

Har du lyst til å prøve selv?

Last gjerne ned skriptet herifra (du trenger enten Tampermonkey eller Greasemonkey for å kjøre skriptet).

Husk at dette er gjort for morro, og for å eksperimentere litt. Du må forvente at ting vil ryke etterhvert som Groundspeak gjør endringer.

 

Hva syns du om de nye endringene på geocaching.com?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments