Er jeg farlig?

In Tanker og meninger
Scroll this

Er jeg farlig? Får folk lyst til å slutte med caching på grunn av meg? Ifølge kommentarer folk skriver om meg offentlig, ja.

å diskutere med deg kan gi hvem som helst lysten til å slutte med cachingen!

Ikke alltid jeg får bare hyggelige meldinger heller:

Du er helt blåst, skjønner jeg. Dette blir som å stange mot en vegg som er ugjennomtrengelig. Slike mennesker er farlige.

Du er sneversynt, meget opptatt din lille firkantede boks og ute av stand til å forstå og se andre mennesker.

Jeg skal innrømme med en gang at jeg ofte er involvert i diskusjoner. Hvorfor? Hovedgrunnen er nok at jeg virkelig brenner for denne aktiviteten. Hadde folk visst hvor mye tid jeg bruker på geocaching, og geocachingrelaterte aktiviteter, hadde de nok nektet å tro på meg.

Jeg er aktiv på mange diverse fora, og leser det meste av info som dukker opp. Det betyr også at jeg vet svarene på veldig mange av spørsmålene som stilles i diverse geocachingrelaterte FB-grupper.

Siden jeg brenner for aktiviteten vår, ønsker jeg også at den skal opprettholde et visst kvalitetsnivå. Og jeg ønsker å hjelpe medcachere som trenger hjelp.

Derfor svarer jeg ofte på spørsmål, og derfor er jeg ofte involvert i diskusjoner.

Blir jeg litt ivrig innimellom? Helt klart! Uten tvil. Men jeg kan ikke se at jeg, med noen få unntak (alle gjør feil, jeg også), er direkte ufin mot noen. Jeg har ingen problemer med folk som er uenig med meg, det skal folk få lov til å være. Jeg har ikke alltid rett heller.

Men mange av tingene jeg får slengt etter meg, og kommentarer jeg hører snike seg bak ryggen min, de sårer faktisk.

cachetur.no

Jeg bruker ufattelig mye tid på å gjøre ting for alle andre. Det går med utallige timer til cachetur.no, som jeg gir bort helt gratis. Det går med tid til ledervervet i Geocaching i Norge og i Geocaching Haugalandet. Det går med tid til redaksjonen i Nullpunktet. Det går mye tid til oppfølging og moderering i Geocaching Norge.

Det betyr også at jeg er mye synlig. Jeg er involvert mange steder. Og det skal godt gjøres da at alle er fornøyd med jobben jeg gjør. Så at jeg har noen som «hater» meg, er muligens noe jeg bare må leve med. Selv om jeg ikke setter pris på at de bruker enhver anledning de har til å sverte meg…

Men, er det bare galt?

Nei, det er heldigvis ikke det! Selv om det er alt for lett at negative ytringer og kommentarer får alt for stort fokus, finnes det mange fantastiske mennesker rundt oss!

Heltinnen

Og jeg kan ikke skrive om alle cachevennene våre før jeg har skrevet om Heltinnen! Det er hun som må høre på meg når jeg sitter helt eller delvis nedbrutt fordi «en eller annen løk har sagt eller gjort» noe. Det er også hun som er med på mesteparten av galskapen jeg drar oss ut på (nå skal det sies at hun er god på å finne på galskap hun også 😉 ). Og det er hun som godtar at jeg sitter her til langt på natt og programmerer cachetur.no (selv om hun vet at det er hun som må dra meg opp så jeg rekker jobb neste dag). Takk!

Og siden cachetur.no har blitt en såpass stor del av cachehverdagen vår, setter vi enormt stor pris på alle de som snakker positivt om det jeg har laget – spesielt når de sier det til oss også (selv om jeg ikke er spesielt flink til å ta imot skryt face2face).

Å få et bilde som dette tilsendt, når man vet gjengen er på en sinnssyk (på en god måte) tur, det varmer mer enn jeg noen sinne vil klare å forklare med ord!

Takk!

Vi har heldigvis fått oppleve fantastisk mye gøy de snart 5 årene vi har holdt på med dette! Og vi har møtt mange fantastiske mennesker – både i inn- og utland.

Det har blitt mange turer, og jeg håper det blir mange mange flere!

På tur

Jeg vil ikke nevne navn, i frykt for å glemme noen, men dere skal alle vite at vi setter pris på å ha dere som våre venner! Dere vet selv hvem dere er 🙂

Men jeg skal gjøre ett unntak.

Good times

kawlii, takk!
Det er veldig kjekt å ha noen å dele galskapen med! Og noen å klage til 😉

Loggebrett

Så, er jeg egentlig så farlig?

Jeg kommer neppe til å slutte å delta i diskusjoner med det første. Men, om du lover å tenke over at det sitter et menneske i andre enden, skal jeg love å gjøre det samme…

-thomfre

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments