Caching skal være gøy!

In Tanker og meninger
Scroll this

Caching skal være gøy! Er det ikke det, gjør du noe feil!

Sier vi ofte… Og når man gjør noe feil, bør det rettes på.

Derfor har jeg i dag sendt søknad om fratreden fra mitt verv som leder i Geocaching Haugalandet.

Oppdatering 20:30: søknaden er innvilget, og jeg er ikke lenger styreleder i Geocaching Haugalandet. Alle mine tidligere rettigheter er overført til styret, og jeg har ikke lenger tilgang til foreningens e-post eller nettside. Vi er alle best tjent med en ryddig overgang.

Baksnakking og jobbing i kulissene

Som leder må jeg både tolerere og akseptere at folk ikke er enig med meg i alt. Det er selvfølgelig også noe jeg har gjort. Men når det konstant snakkes i kulissene, istedet for å snakkes direkte til meg. Og jeg får høre at jeg har blitt baksnakket i mange år, da er det på tide å vurdere om det er verdt det.

Jeg har brukt mye tid på å gjøre ting for fellesskapet. Gjøre ting som kommer mange til gode, ofte uten at jeg får noe som helst igjen for det selv.

Jeg har også måttet tolerere mye dritt. Rett ut, dritt. Folk jeg tidligere regnet som venner, som i kulissene (uten å være en del av valgkomiteen) har forsøkt å finne en erstatning til styrevervet mitt – i en periode hvor jeg ikke en gang var på valg. Folk som benytter enhver anledning til å rakke ned på meg og det jeg gjør.

Mer tid til det som faktisk er gøy!

Jeg har brukt lang tid på å ta denne avgjørelsen, og har vurdert det mange ganger. Men jeg har hver gang, frem til nå, tenkt at jeg skal gi det et forsøk til. For jeg har hatt et genuint ønske om å gjøre noe bra for miljøet.

Men selv om jeg har vært med å stifte Geocaching Haugalandet, og hatt mye gøy med styrearbeid, er det nå en belastning. Og da er det bedre å heller bruke tiden på de aspektene av geocaching som faktisk er gøy.

For geocaching er gøy. Virkelig. Og da er det trist at det skal være så mye drama og intriger i et så lite miljø.

Dette har ikke vært noen enkel avgjørelse.

Men det finnes godhet også

Men heldigvis finnes det mange flotte folk også! Og dere skal vite at vi setter stor pris på å kunne kalle dere våre venner!

Dere er årsaken til at vi fortsetter å bidra til fellesskapet (for vi brenner fortsatt for aktiviteten vår), men heretter mer på nasjonalt plan enn på lokalt plan.

Takk for støtten dere viser!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments