Vikingevent 2018

In Ut på tur
Scroll this

Årets Vikingevent i Arendal var selvfølgelig noe vi måtte delta på! Så vi satt nesa østover allerede onsdag 16. mai, og returnerte ikke hjem før mandag 22. mai. Vi har hatt en fantastisk langhelg i Arendal, og gleder oss allerede til neste Vikingevent!

Total kjøredistanse: ca. 1500km
Totalt antall cacher funnet: 200 (+2 for Heltinnen)
Totalt antall DNF: 32

Video

Som i fjor, har vi også i år laget en film fra vår tur til årets Vikingevent.

Et lite besøk først

Vi startet turen med en rask tur over fjellet, rett etter jobb på onsdagen. Fint å kombinere Vikingevent med familiebesøk. Og for en flott dag å kjøre over fjellet!

17. mai ble startet med enda litt mer besøk, i Hagen med det rare i. Der dukket plutselig cghove og JGrytten opp også – nå får vi merke at vi ikke lenger er alene på vei mot noe 😀

Størst er best

Turen ned mot Arendal ble preget av mange large-cacher, og ellers det som lå langs veien. Vi ankom ikke alt for sent, og fikk rigget oss til litt før det var tid for event – vårt eget.

Dette ble nok vårt største event, med over 100 deltagere – og en fantastisk solnedgang!

Von-der-land

Fredagen hadde vi planlagt å tilbringe i von-der-land. Det ble noen funn der, og en virtuell blant annet, før vi fant ut at det var nok DNF, og begynte på multitrailen istedet.

Det ble utvilsomt en ny personlig rekord i antall multi på et døgn.

Nok et event

Vi rakk tilbake akkurat i tide til meet’n greet-eventet, som var enda større enn gårsdagens. Lett å se at dette blir en helg hvor mange geocachere er samlet!

Etter eventet ble det en liten samling blant cachetur.no sine ambassadører, og grilling i Camp Evensen. Veldig hyggelig 🙂

Alt for tidlig opp

Så var det selve megadagen. Den startet alt for tidlig, med event kl. 06:30. Vi måtte selvfølgelig møte opp, selv om vi var noe trøtte i trynet.

Eventet var tett etterfulgt av et CITO-event, hvor vi såvidt klarte å få plukket litt søppel. Men vi fant noen cacher, da 😀

Eventtid!

Så var tiden der, Vikingeventet 2018 ble åpnet. Det var rett og slett fantastisk å se hvor mange som var samlet. Endelig har cachenorge klart å samle seg om et arrangement 😀

Å møte Signal var selvfølgelig et høydepunkt her også! Ekstra gøy var det å få han til å signere på cachebingoarket vårt 😀

Cachetur.no-kurs

Vi måtte selvfølgelig være tilskuere på cachetur.no-kurset, selv om vi nok kan det ganske godt 😉 Og jaggu stakk ikke Signal innom her også.

Et fantastisk event!

Vi tilbrakte så og si hele dagen på eventplassen, og det var vi ikke alene om. Her var det mer enn nok å foreta seg, og mer enn nok folk å snakke med. Folk vi kanskje ikke møter så ofte ellers.

Vi vil rette en stor takk til eventhøvding piraten og alle hans grønnkledde medhjelpere – her hadde dere virkelig lagt til rette for at folk skal kose seg!

Lykke til, Harstad!

Vi stod selvfølgelig igjen til siste slutt, og fikk høre at neste års event blir i Harstad! Vi gleder oss til en ny tur nordover! Lykke til til neste års arrangører 😀

En lang kveld

Som de andre dagene, ble det grilling i Camp Evensen denne kvelden også. Og vi fikk også utforsket et par bunkere, på cachejakt selvsagt.

Selv om vi hadde stått veldig tidlig opp, kunne vi ikke legge oss før vi hadde deltatt på nattas siste event. Men vi orket ikke bli der så veldig lenge.

Tidlig opp, igjen

Det ble tidlig opp på søndag også, for å delta på event og CITO. Enda trøttere i trynet denne gang. Heldigvis var ikke vi de eneste.

Vi rakk å våkne litt før CITO-et startet, og med baconservering hos Evensen, fikk vi etterhvert våknet skikkelig. Det var ikke så veldig mye søppel å finne i dag heller, men gøy hadde vi det i alle fall!

Plutselig veldig tomt

Det ble plutselig veldig tomt på Hove, nesten alle dro avgårde. Så vi dro ut for å cache. Vi hadde egentlig mer enn nok på planen, men endte allikevel opp med å bruke alt for mye tid på ekstracacher…

Stor, større, størst

Vi prioriterte large-cacher denne dagen også, og avsluttet med en runde på Marivold. Her var det virkelig mye gøy å finne! En tur som anbefales på det varmeste.

Tid for hjemturen

Turen hjem gikk via veier vi ikke har kjørt før, innom en haug med cacher, selvfølgelig. Hovedvekten av dagen ble tilbrakt på en liten trail mellom Treungen og Fjone. Her var det mye rart, og alt for mange cacher vi ikke klarte å finne. Men været var flott, og utsikten upåklagelig!

Lite kø

Vi hadde egentlig forventet kø over fjellet, men med unntak av noen saktegående lastebiler, var det veldig lite kø. Så vi kom hjem før sola gikk ned, utrolig nok. Trøtte og slitne etter en fantastisk langhelg på Sørlandet.

Turrapport

Nysgjerrig på hvilke cacher vi fant?
Du kan se alle sammen på vår turrapport på cachetur.no.

Bilder

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments