Påsken 2017 – V Ö P T i snøvær

In Ut på tur
Scroll this

Etter en lang dag i V Ö P T i går, var vi i dag enda tidligere opp og klare for å begynne igjen.

Men været ville det annerledes…

Ingen frokost å få

Vi var ute av hotellet rett over halv 5, altså en time tidligere enn dagen i forveien. Hotellet hadde logisk nok ingen frokost så tidlig, og bensinstasjonen i Motala åpnet alt for seint.

Så da var eneste mulighet for frokost, McDonalds. Ikke den beste frokosten (for det var for tidlig til frokostmeny), men den var bedre enn ingen frokost!

Ikke det beste været, akkurat…

Det er ikke mye vi hater, men snø er en av tingene. Og nå kom det ned rikelig av det… Så vi innså raskt at dette ville bli en våt og kald dag.

Men vi kan ikke akkurat la skitvær stoppe oss heller, så vi fortsatte der vi slapp. Og nå var vi kommet til D-serien. Men veien der var så dekket av snø, at vi hoppet videre til D #minus.

Lavt tempo

Tempoet var under halvparten av dagen i forveien, og det var takket være snøen… Det var både krevende å kjøre (vanskelig å se veien enkelte steder) og spesielt krevende å finne cachene. En liten snøkost, som lå i leiebilen som en del av vintersettet til Hertz, ble redningen.

Det ble hvitere og hvitere

Snøen bare fortsatte å komme, og det ble hvitere og hvitere rundt oss.

Men vi fortsatte, og midtveis i D #minus, hoppet vi innom E.

Så ble det verre

F var neste på planen, men vi vurderte det til at vi ikke ville begynne på de første. Så vi hoppet til #023 (vi hoppet også over F:a). Nå var tempoet virkelig lavt, og vi bestemte oss til slutt bare for å forlate F (etter #045) og kjøre til litt bedre vei.

Vi gjenopptok på F #054, og fant resten av F-serien. Vi fikk til og med oss et par utenom.

En liten pause

Vi tok en liten matpause i Borensberg, før vi fortsatte med G-serien og så over til B-serien (via et par løste mystery).

G-serien gikk mye bedre, men så var den også ganske kort.

Vi startet på B-serien 16:22, og gav oss på B #051 19:57. Da ble det et raskt stopp til, og så tilbake mot Mjölby for middag og seng.

En mye tregere dag, men vi klarte faktisk 200 funn. Ikke dårlig i dette været, syns vi.

Les oppsummering av hele påsketuren, og finn oversikt over de andre etappene, her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments