Påsken 2017 – V Ö P T og Dönerstag

In Ut på tur
Scroll this

Etter en lang vei fra Ängelholm til Mjölby, var vi klare for å starte på turens andre hovedmål: V Ö P T – Västra Östergötland PowerTrail.

Mange misliker PTer, men mange liker de også. Og vi tilhører siste kategori. Vi er egentlig altetende, alle cacher vi kan klare å finne, er cacher for oss 😉

Tidlig opp

Vi forlot hotellet halv 6, om morran, ikke om kvelden. Og vi satt nesa rett mot Motala for frokost og drivstoff.

Vi ble en smule overrasket når vi oppdaget at bensinstasjonen ikke åpnet før 06, hadde vel egentlig forventet at den var døgnåpen…

Men, det var bare et par minutter unna, så vi fant en cache mens vi ventet.

Så var vi igang!

Vi hadde en detaljert plan på rekkefølge, takket være gode tips fra richardo7. Så vi startet på A-serien, og logget første cache kl. 06:10.

Vi ble en smule overrasket over at første cachen lå i 100-sonen, men det var null trafikk, og veldig god parkeringsmulighet. Ville nok vært en smule vanskeligere i tettere trafikk….

Det gikk unna

Vi hadde oppholdsvær, fine veier og så og si ingen trafikk, så det gikk virkelig unna!

Vi var ferdig med hele A-serien (inkl. et par bonus) kl. 10:27. Ikke dårlig, syns vi.

Siden det fortsatt var mange timer igjen til Dönerstag-event i Motala, begynte vi på C-serien (vi fulgte anbefalt rekkefølge fra richardo7).

Noe dårligere veier

Veien i C-serien var en smule dårligere enn i A-serien. Men så var det heller ingen trafikk der.

Etterhvert ble veiene veldig dårlige. Og muligens en smule for dårlige for den lave bilen vi kjørte… Men, vi tok det med ro, og kjørte forsiktig (ikke det at vi rekker å få spesielt stor fart mellom cachene), så det gikk strålende allikevel.

Men når vi skulle gjennom et hogstfelt, måtte vi rett og slett rydde litt før vi kunne kjøre videre.

Vi rekker en til, gjør vi ikke?

Vi klarte også å fullføre C-serien, og hadde litt tid igjen før eventet begynte. Så vi bestemte oss for å gjøre et forsøk på CB-serien også, den var tross alt ikke så lang.

Og det rakk vi! Vi rakk til og med å ende opp med DNF på to ikke-PT-cacher (mulig vi hadde sett oss blinde?).

Dönerstag

Å gå glipp av en suvenir er lite aktuelt, så vi var glade for at det skulle arrangeres Dönerstag-event i Motala. Vi fant frem (etter å først ha sjekket naboparkeringen) i tide til start.

Vi var ikke de eneste nordmennene der, Korsgat og Snilja var allerede på plass når vi kom. Snilja møtte vi for tredje gang på turen, hun har rett og slett vært på alle tre eventer vi har vært på!

Vi måtte jo ha kebab

Etter et hyggelig event, måtte vi jo ut for å spise kebab. Det var tross alt kebabdagen! EO gav oss et godt tips, og vi var en passelig gjeng som satt nesa mot kebabsjappa.

Når maten var inntatt, var det på tide å komme seg tilbake til Mjölby og i seng. Vi hadde tross alt vært oppe noen timer… Og værmeldinga så ikke bra ut, så vi hadde planer om å opp enda tidligere…

Dagens total ble 348 funn, og 2 DNF.

Les oppsummering av hele påsketuren, og finn oversikt over de andre etappene, her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments