Påsken 2017 – Oppsummering

In Ut på tur
Scroll this

Årets påskeferie gikk til våre naboland, Sverige og Danmark. Hovedmålene var å logge noen utleggsmåneder vi manglet (tre Heltinnen manglet, og én thomfre manglet), mange cacher (V Ö P T) og mysteryer i Motala. Og large-cacher langs veien.

Vi hadde en ambisiøs plan, laget på cachetur.no, selvfølgelig. Og vi hadde ikke egentlig noe tro på at vi ville klare alt.

Vi startet turen med fly til Gardermoen, så raskt som mulig etter jobb fredag 7. april. Etter litt familiebesøk, og event, på lørdagen, gikk turen mot Sverige på søndag. Mandag ble tilbrakt i Danmark, for å logge noen cacher vi trang til utleggsmånedskalenderen. Resten av påsken ble tilbrakt i Sverige, og da i hovedsak i området rundt Motala.

Vi fikk selvfølgelig også med oss Dönerstag i Motala, hvor vi møtte Snilja (for tredje gang på turen) og Korsgat.

Vi tilbakela totalt 3131km i den relativt nye leiebilen.

Oppsummering (feilmålinger, områder med dårlig GPS-dekning etc. gjør at det forekommer feil i tallene. Selv om bilen var god, gikk den f.eks. aldri så fort som 763km)

Turens resultat ble 1 382 funn/attended for thomfre og 1 388 funn/attended for Heltinnen. Totalt 32 DNF.

Vi har funnet mange flotte cacher, og vi må gi fra oss mange favorittpoeng etter denne turen.

Været startet veldig bra, og det så ut til at vi skulle klare alt vi hadde planlagt, og enda mer etter det. Men så kom snøværet. Skikkelig snøvær! Og tempoet sank til under det halve. Utrolig nok, så klarte vi allikevel å komme oss gjennom nesten hele planen.

Vi rundet to milepæler hver oss iløpet av turen, Heltinnen logget sin cache nr. 10 000 og 11 000 og thomfre logget sin cache nr. 14 000 og 15 000.

Dette har utvilsomt vært en påske med mange gode opplevelser!

Les mer detaljert for hver dag her:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments