Høsttur til Trondheim

In Ut på tur
Scroll this

Siden Heltinnen skulle ha ferie denne uka, bestemte vi oss for å kjøre på en litt lengre cachetur. Destinasjonen denne gangen var Trondheim, et sted vi aldri har cachet før. Men siden det egentlige målet var selve turen, bestemte vi oss for å kjøre opp langs Hardangervidda og E6, og ned igjen via kysten, med en snartur innom Atlanterhavsveien. Og med det samme vi er i gang må vi jo svinge en tur innenfor fylkesgrensa til Hedmark, sånn at vi kan få med oss enda et fylke.

NorgesturOktober2013

Turen startet rett etter jobb onsdag kveld, og vi kjørte direkte til GC2E195 Brimnes Ferjekai, som vi har lett etter tidligere. I dag gikk det mye bedre, og plutselig var vi på tur videre. Vi hadde et nytt stopp i Eidfjord, for å hilse på Mr.Jacobsen på jobb. Videre gikk turen over Hardangervidda og Golsfjellet. Innom et par cacher langs veien selvfølgelig, før vi til slutt nådde turens første delmål, Fagernes.

Før vi dro videre torsdagsmorgen fikk vi tid til å legge ute cachen GC4PG4Y Skrautvålvegen.

Turen gikk så over Valdresflye, før vi kjørte inn på E6 i Otta. Vi fulgte E6 nordover mot Trondheim, og hadde en liten avstikker til Folldal, for å få logget en cache i Hedmark fylke.

Vi var ikke fremme på hotellet før ca. kl. 01, men hva gjør vel det når man har det gøy?

Fredagen brukte vi på å kjøre rundt i Trondheim og omegn. Vi hadde plukket ut noen få spesielle cacher, som GC3TXRM En lys idé, GC44N1Y Tiller Storcache, GC3WT69 Laffas anti-mystery boks #002 – Telefonkiosken og GC3TJE5 Forvirret? Vi hadde et par andre på lista også, men det var ikke alle vi klarte å få med oss. Vi tok det hele med ro, og fant tilfeldige cacher der vi kjørte. Vi fant mange bra cacher i Trondheim, og alle de nevnt over er definitivt verdt et besøk!

Når lørdagen kom var det på tide å sette nesa hjemover igjen, men selvfølgelig ikke strake veien hjem! Vi satt i stedet nesa mot Kristiansund og Atlanterhavsveien, hvor vi skulle besøke et infoskilt jeg faktisk har vært med å betale for – frivillig! Altså Ylvis-skiltet.

Atlanterhavsveien skuffet ikke, og vi tok selvfølgelig rikelig med bilder! Og som alle de andre dagene på turen, lørdag ble også en lang dag, og vi var ikke fremme i Volda (hvor kveldens overnatting var) før rett over midnatt. Den største utfordringen i dag har vært alle ferjene vi har måttet rekke, og alle cachene vi har måttet hoppe over på grunn av det.

Søndag var turens siste dag, og også den med lengst kjørerute. Turen fra Volda gikk først til Stryn, så Sogndal og til slutt via Hardangerbrua og så tilbake mot E134 og samme vei som vi kom på onsdagskvelden.

Hele turen var på over 2 200 km, mange timer i bil, men vi storkoste oss! Eneste som ikke var fult så positivt var alle bommene vi måtte gjennom fra og med Trondheim… I den ene skulle de til og med ha betalt for passasjerer!

Det ble totalt 181 nye funn på turen, 12 DNF, 4 nye fylker, en haug med nye kommuner og ganske mange sektorer til 360 grader challengen! Men best av alt, det ble mange gode opplevelser!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments