HJul 16 #14 – Den mektige Kaptein Rødskalle

In Ut på tur
Scroll this

Nå har vi holdt på med adventscaching, i Geocaching Haugalandet sin HJul-kalender, siden 1. desember. Ut hver eneste dag, og møte en gjeng andre (nesten) like gale som oss.

Vi har vært samlet mellom 14 og 22 personer hver eneste dag, og fått servert alt fra pepperkaker til suppe og ribbe. Det er ikke rart folk sier «takk for eventet» når de går.

I dag var det vår tur, vår første av totalt to HJul-cacher i år.

På høy tid

Vi har en cache vi har «jobbet med» siden 2013, men ikke funnet plass til. GC-kode ble opprettet, beskrivelsen lagd nesten ferdig, stempel (som selvfølgelig matcher cachens logo) innkjøpt, FTF-gave innkjøpt, bytteting (måtte være av en spesiell sort) ble innkjøpt og cachen ble malt i passende farger. Så har den bare stått der siden.

Så nå var det absolutt på tide å få ut GC4AXPK HJul 16 #14 Mektige Kaptein Rødskalles hemmelighet.

Så var dagen her

Cachen lå, som alle andre cacher i HJul-kalenderen, på cachetur.no. Og der var selvfølgelig Kaptein Rødskalle også. Det hele startet med en melding rett før leggetid i går.

Så kom det et par meldinger før og på publisering i dag.

Bygnesen tok seg av opplesning av teksten for de som hadde møtt frem på oppmøtestedet (video ligger på Geocaching Haugalandet på Facebook), og styrmann tormh passet godt på manuskriptene.

Det var litt vind i dag, men ellers var været flott. Og månen var virkelig sterk i kveld. Vi stilte selvfølgelig også med servering, og passende pynt.

Så dukket de opp

Så kom de, en etter en, i landkrabbetrillebårene sine. Alle samlet seg rundt styrmann tormh.

Så startet det! Styrmann tormh gjorde en glimrende jobb med høytlesning fra manuskriptet, og gjengen fulgte etter så godt de kunne.

Ned mellom jolleskurene gikk det
Og videre mot den lille stranda

Men fant de den?

Vi storkoste oss når vi så at alle fulgte anvisningene akkurat slik vi håpte de skulle, og gleden var stor når alle gikk akkurat der vi håpte de ville 😀 Det var en ivrig gjeng, og det så ut til at flere lette etter cachen hver eneste gang de stoppet opp 😛

Til slutt nådde de enden, og leteaksjonen startet. Det drøyde ikke mange sekundene før BLohmann fant rette plass, og cachen.

Stemplet var det vel ingen som så på 😛

Underholdning

Haugaland Geocacheres Uharmoniske Orkester hadde fremføring av innøvd improvisert sang, og det manglet ingenting på engasjementet der i gården!


Servering

Vi hadde selvfølgelig servering på cachen også, men vi glemte å ta bilde før det meste var spist opp 😛

Det ble definitivt en hyggelig opplevelse i dag også! Det kan se ut som tallet ble totalt 20 cachere + 2 mugglere.

Med all den treningen lattermusklene får i denne kalenderen blir det spennende å se om vi i det hele tatt kan snakke i romhjula 😛

TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM MØTTE OPP I DAG!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments