Dalane PT

In Ut på tur
Scroll this

Nå er det gjort! Sammen med Catobentsen har jeg fullført Dalane PTen!

Vi har hatt en tur rik på opplevelser på alle måter. Vi har cachet lenger enn vi noen gang har gjort før, og vi har satt flere personlige rekorder. Vi har hatt strålende vær hele veien, bortsett fra kulde om natta. Det var frost i grasset, men heldigvis ikke på veien.

Vi møtte en bil fullastet med danske cachere midtveis i løypa på søndag, og selvfølgelig tok vi oss tid til å slå av en prat! Alltid hyggelig å treffe på andre cachere, selv på en power-trail! Selv om det har gått fort har vi sett og opplevd mye på denne turen, og jeg sitter i alle fall igjen med mange positive minner! (selv om vi vel kanskje var litt vel slitne og leie på lørdagskvelden)

Vi la fort merke til at utleggerne har tenkt når de har plassert ut cachene, det var fullt mulig å stoppe på nesten hver eneste cache uten å være i veien for noen, og de mest tettbebygde strøkene slapp vi å leite i.

Vi rakk også å stoppe innom et par cacher utenom PTen, og earthcachen Ruggesteinen (GC2AHG2) var uten tvil et høydepunkt! Her var det av en eller annen grunn tomt for folk, så vi kunne både ta bilder og «leke» med steinen uten å bli forstyrra av andre som ville det samme.

Totalt for hele helga klarte vi å finne 830 cacher, 30 klarte vi ikke å finne…
Ny personlig rekord på antall funn på ett døgn ble 513, et tall jeg absolutt er fornøyd med!

Underveis har vi blitt vitne til en horribel ukultur som noen har praktisert før oss, flere av cachene var malplassert i forhold til hint og flere steder var rett og slett feil cache på feil sted! Det mest ekstreme eksempelet er når vi fant både cache og logg fra #850 på #123! Nr. #849 fant vi på #127. Flere steder var det beholdere med magnet i/under trær og steder hvor det helt tydelig skulle vært magnet var det ikke det. Vi så også flere tilfeller av lokk som var byttet om, svarte lokk på sølvfargede beholdere og sølvfargede lokk på svarte beholdere. Vi har totalt 31 DNF-logger etter turen, men en av dem fant vi igjen liggende slengt på bakken et par cacher seinere, så den fikk vi plassert tilbake på plassen sin.

Takk til alle utleggerne for en fantastisk trail, takk til BEKA21 for hjelp med planlegging og takk til Catobentsen for turfølget!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments