CITO-week på Haugalandet

In Ut på tur
Scroll this

I anledning CITO-week så hadde Geocaching Haugalandet fiksa slik at det var et CITO-event hverdag i 7 dager- fra søndag til lørdag. Veldig bra!

Været betyr mye

Siden vi holder til på vestlandet, kan det være vått til tider, og det var det hvertfall denne uka. Det regna hele søndagen og mandagen. Tirsdag og Onsdag starta det å regna akkurat i det vi parkert bilen, og da var ikke måte på som det skulle komme ned vann.
Torsdag var vi heldig som fikk oppholdsvær. Fredagen regna og blåste bort, det var storm. Så på grunn av dårlig vær og jobb ble det til at vi droppa det. Det som skulle vært på lørdag ble av en aller annen grunn avlyst. Personlig syns jeg at det var det på ferdagen som skulle vært avlyst pga været. Tror ikke jeg har vaska regnklærne så mange ganger før som det jeg gjorde denne uka.

CITO-event ble holdt på ulike steder på Haugalandet. Både på Vibrnadsøy, Bukkøy, Forekvamsvika, Steinsfjellet, Ognøy og ute på Ryvarden.

 

Mengden søppel

Den dagen som det ble plukka mest søppel var nok søndagen. De andre dagene fant vi jevnt over litt søppel. Det ble 2-3 sekker hver dag. Noe som egentlig er bra. Det betyr at folk har vært flinke til å ikke legge fra seg søppel der vi har vært hvertfall.

 

Flere CITO-event?

Jeg syns det er veldig kjekt at det ble arrangert så mange CITO-event, selv om vi ikke fikk med oss det siste. Håper at det kan komme noen utenom selve CITO-week også. Jeg vi også oppfordre dere som er ute å cacher eller bare går dere en tur. Ser du søppel ta det med deg og kast i nærmeste dunke. Det har ikke noe i naturen å gjøre. Da vil det bli bedre for neste mann/kvinne å ferdes i det området samt at du får en god følelse av at du har gjort noe bra.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments