Cachetur 13. og 14. oktober 2012

In Ut på tur
Scroll this

Nå har vi hatt regn og grått vær i ganske lang tid, og når det er meldt fint vær hele helga er det ingen tvil om hva vi skal – vi skal på cachetur!

Siden jeg nærmet meg cache nr. 2 000 ble det litt vurdering frem og tilbake hvilken cache det skulle bli og når det dukket opp en ny cache og mulighet for å bli FTF hadde vi bestemt oss – trodde vi. Etter å ha blitt FTF på GC3YJ0Z ombestemte vi oss og dro heller innover mot Sandeid for å finne multien der (GC3KGY9). På vei inn fant vi også et passende sted å legge ut What!? #8, som jeg har hatt liggende i bilen lenge.

Med funn nr. 2 000 i boks gikk turen videre til Sauda, hvor jeg faktisk aldri har vært før. Det var ikke mange cachene å finne mellom Sandeid og Sauda, men vi stoppa ved de som var. Vi prøvde oss på alle cachene i Sauda sentrum, og klarte alle bort sett fra to. Vi tok også en tur opp til Åbødalen i kveldsmørket, godt vi har gode lommelykter!

Dagens fangst ble 17 funn (vi ble FTF på en av de) og 2 DNF.

Søndag gikk turen sørover og over Boknafjorden. Vi gjorde et nytt forsøk på Heftig&Begeistret #1 (GC3WNJ0), som vi ikke klarte på forrige tur. Heller ikke nå klarte vi å finne den, så vi dro videre for å prøve oss på nr. 2. Etter vellykket forsøk på nr. 2 gjorde vi ett nytt forsøk på å finne nr. 1, og denne gangen gikk det mye bedre!

Videre gikk turen mot Hundvåg for å finne cachen Smooth sailing (GC2QMXK), som vi heller ikke klarte sist gang. Det hjalp med litt dagslys, nå så vi den med en gang!

Siden det er den internasjonale Earthcache-dagen bestemte vi oss for å prøve å få logget en earthcache også, og da måtte vi lenger sør. Og da kom jeg på en cache jeg har hatt lyst til å finne lenge – The Shed (GC34GZJ)!

The Shed var uten tvil verdt besøket, og siden vi ikke fikk med oss koordinatene til den siste bonuscachen har vi også en grunn til å komme tilbake hit en annen gang!

Vi tok Nordsjøveien nedover mot Egersund, og planen var å logge webcam-cachen der nede. Når vi kom ned og stod i rundkjøringa og tok opp surfepadden for å få frem bildet oppdaget vi noe vi burde sjekka før vi dro nedover… Kameraet fungerte ikke!!! Lettere irritert dro vi i fra hele Egersund uten å finne en eneste cache der og kjørte i retning Gloppedalsura (GC1E6C8).

Etter noe som føltes som en veldig lang kjøretur, på veldig smale veier, var vi endelig fremme ved Gloppedalsura. Men nå var alt dagslys for lengst beveget seg til andre sia av kloden – så her var det mørkt! Men med godt utstyr klarte vi allikevel å få lyst opp nok til å besvare spørsmålene til earthcachen. Hit må vi helt klart komme igjen en annen gang i dagslys…

Nå var det på tide å sette nesa hjemover igjen, men det ble selvfølgelig noen flere stopp på veien… Dagens resultat ble 24 funn og 1 DNF – noe som er veldig mye bedre enn forrige tur vi hadde over fjorden… Men her er det mye mer å ta av, så vi må nok tilbake igjen snart!

Nå er de første 2 000 unnagjort, så nå gleder jeg meg bare til de neste 1 000!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments