thomfre & Heltinnens adventskalender 2018

In Konkurranser
Scroll this

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og kjører en ny adventskalender i år! Hver dag fra og med 1. desember til og med 24. desember, kjører vi en konkurranse på Facebook-siden vår.

Spørsmålene vil være relatert til geocaching, thomfre & Heltinnen, geografi eller diverse verktøy og tjenester som brukes av geocachere. Noen spørsmål kan ha flere riktige svar, noen har bare ett. Og vi kan fort finne på å stille et spørsmål som bare har riktige svar. Så her skal det være mulig for alle å delta! 🙂

Vi håper dette blir like gøy for deg som deltar, som vi håper det blir for oss. Lykke til!

Hvordan delta

Det første du bør gjøre, er å skru på varsler for nye innlegg på vår Facebook-side.

Deretter må du lese dagens spørsmål nøye, før du skriver ditt svar som en kommentar. «Dette blir da lett», tenker du kanskje. Og kanskje blir det det. Kanskje blir det ikke det. Husk at det er ikke sikkert personen før deg har svart riktig 😉

Kun kommentarer registrert før 23:59:59 blir tatt med. Du må være bosatt i Norge for å kunne delta i denne konkurransen.

Premier

Akkurat hva premiene blir, det kommer vi tilbake til 🙂

Det som er sikkert, er at vi fører regnskap på alle registrerte svar. Og når romjula kommer, bruker vi random.org til å trekke ut vinnere. Og hvem vet, er svarene imponerende nok, kan det være vi håndplukker noen ekstra også.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments