WWFM IX – Fisketur i Haugesund

In Eventer
Scroll this

Lørdag 9. juni fra kl. 19:00 til kl. 19:15 ble det avholdt WWFM event i Haugesund.

«The World Wide Flash Mob» arrangeres årlig og består av flere eventer over hele verden som arrangeres på nøyaktig samme tid

Eventene starter samtidig og slutter etter kun 15 minutter.
WWFM ble startet som en artig motpol til store MEGA event; som et slags mikro event. Årets WWFM er den niende som blir arrangert!

Flash Mob blir arrangert også utenom Geocachingmiljøet, og er i hovedsak en gruppe mennesker som plutselig samles på et offentlig sted, der de sammen utfører en uvanlig og ofte morsom handlig, for deretter å spre seg igjen.

WWFM har jeg jo hørt snakk om en stund, siden jeg hører på Podcacher som har startet hele greia, men at jeg skulle være med på et event selv hadde jeg aldri trodd! Og i alle fall ikke at jeg skulle arrangere det også!

Men, når FrkBrum en gang tidligere i vår hinta litt om at hun hadde en idé, og at noen burde arrangere eventet – så gikk det ikke mer enn to-tre timer før eventet var lagd til og sendt inn til gjennomsyn. Og vips så var mitt første event publisert! Nå har jeg jo hatt et event til i mellomtia, men allikevel var jeg veldig spent på hvordan dette skulle gå! Ville det bli bra? Ville vi klare å følge tidsskjemaet? Spørsmålene var mange!

Men, når vi nærmet oss eventplassen og så hvor spredt folk var – og hvor mange det så ut til at vi kunne være, da ble det bare kjekt med en gang! Alle fulgte nøye med på klokka, og når den passerte 18:59 og gikk over i 19:00 strømmet det til ivrige fiskere fra alle kanter! Selve fiskingen gikk raskt over, og kun en fikk fisk! Men, vi fikk logget/byttet noen TBer og avvekslet en liten prat før hele greia var over og alle forsvant i alle retninger (bortsett fra sjøveien) – akkurat slik de skulle! Kjempebra!

En liten gjeng av oss ble igjen og hadde en riktig hyggelig sein middag på et nærliggende biffhus.

Dette har for min del gått bedre enn all forventning, og jeg blir helt klart med på dette igjen! Hvem som står som arrangør til neste år har vi god tid til å finne ut av!

Tusen takk alle sammen!

WWFM IX - Fishing in Haugesund

Eventet finner du her: GC3JXVM

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments