Happy Canada Day!

In Eventer
Scroll this

I dag feirer Canada 150 år. Og det feirer de ikke alene. Signal er på besøk hos de, og samtidig feirer geocachere fra hele verden sammen med de.

Jeg vil anslå at det er hundrevis av Canada Day-eventer i verden denne helga, bare i Norge er det 21 eventer i dag. Og det er 13 eventer i morra. Nå har riktignok noen av disse eventene overhode ingenting med Canada Day å gjøre, men man får allikevel souvenir for å delta. Og det har nok trukket en del ekstra folk i dag.

Vi feiret selvfølgelig lokalt også

Når man skal feire et lands 150-årsjubileum, må det gjøres skikkelig 😉 Så jeg har handlet litt effekter på eBay, og møtte opp på vårt lokale event i passende antrekk.

femme Q hadde gjort en strålende jobb med å lage til et fantastisk brunch-event. Det ble riktig så hyggelig, med både matservering og glimt av sol. En flott måte å feire på!

Og akkurat slik det skal være på event, ble det delt en del røverhistorier og artigheter fra felten i dag også.

Vi fikk suvenir!

Heltinnen måtte dessverre jobbe i dag, så hun fikk ikke vært med på eventet. Men Signal hadde med seg mer i sekken enn bare en event-suvenir. Canada fikk sin helt egne landssuvenir i dag! I tillegg til provinssuvenirene de allerede har. Og siden vi har funnet cacher i Canada, har vi også fått den suveniren.

Souvenir by: Geocaching HQ

Og alle som deltok på event i dag (eller i morra), har fått en flott Canada Day-suvenir.

Souvenir by: Geocaching HQ

Et vakkert land

Canada er et vakkert land, noe motivet på suveniren viser godt. Mye natur, enda mer natur, hyggelige folk og mye potensiale til mange flotte opplevelser.

Har du ikke vært der ennå, så anbefaler vi absolutt at du tar en tur! Det er mange flotte cacher der også! 😀

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments