Ett år senere

In Eventer
Scroll this

Nå er eventet «Ett år senere», som markerte vårt ettårs jubileum som geocachere for lengst ferdig.

En oppsummering fra eventet finner du i loggen min:

Den siste uka har blitt brukt på å rydde og klargjøre garasjen og å lage til premiene til HJul 2012-konkurransen. Og i dag var dagen kommet! Med kaka trygt i hus ble de siste forberedelsene unnagjort, og en time før annonsert start var vi klare.

Når vi begynte med dette for ett år siden hadde jeg aldri trodd at det skulle være så gøy som det har vist seg å være! Og når vi har møtt så mange kjekke medcachere som vi har møtt gjennom det siste året var det liten tvil om at vi måtte ha ett event i dag!

Når jeg bestemte meg for å prøve måtte jeg jo sende litt meldinger hjem for å høre om det var noe vi skulle prøve på eller ikke… Egentlig så begynte vi jo bare fordi jeg syns det så ut som en fin måte å få tak i enda flere penner på – altså jeg trodde det var penner å hente som bytteting. Faktisk så bestilte jeg det jeg trang til å plassere ut min første boks omtrent samtidig med at jeg registrerte meg og betalte for premiummedlemsskap – jeg skulle lage boks til å bytte penner i! Men som dere kan se av meldingene under hadde vi ingen anelse om hvor mye dette skulle påvirke hverdagen vår:

«[03.01.2012 08:09:47] Heltinnen: men e detta sånn at me kan gå aktivt inn for det? eller e det bare dann å vann?
[03.01.2012 08:10:40] thomfre: vi får se»

Vel, aktivt har det blitt! Og kjekt har det vært! Vi har sett og opplevd utrolig mye og møtt masse kjekke folk i løpet av det siste året – håper vi fortsetter å møtes, enten det er på en fjelltopp, under ei bru i ei elv eller inne i et parkeringshus.

10-15 minutter før annonsert start begynte en etter en å dukke opp, plutselig var det folksomt rundt bordet. Beklager at det var så trangt rundt bordet, men kaka fikk jo plass, så da er det vel i orden?

Her ble det både kakespising, mye prat og litt tips og spoilere, som det jo skal være på event 😀

Som vinner av HJul 2012 måtte armag sprette kaka, men tror ikke han led noen nød av den grunn 😀

Når det ble tid for å dele ut premiene sa jeg først at det hverken var 1., 2. eller 3. premie – og da ramla haka til armag nesten gjennom bordet Men han fikk den på plass igjen når jeg forklarte at det var tre likeverdige premier og at vinneren fikk velge først, så andreplassen mens tredjeplassen må ta det som blir igjen.

——————————————————
Vinnerne av HJul 2012 er:
1. plass: armag
2. plass: BEKA21
3. plass: mariannb

Beste vert: Hildehg med familie
Beste cache: Nuffemus
Beste cachebeskrivelse: amk123

Ivrigste FTF-jeger: tormh
Ivrigste sjåfør: gebrei
Ivrigste medpassasjer: HeBokn

Gratulerer til alle vinnerne! Og til dere som ikke vant, takk for at dere deltok!
——————————————————

Tusen takk til alle som kom for å feire jubileumet vårt i dag. Selv om dere kanskje kom for kaka ble dere jo sittende lenge etter kaka var konsumert!

Mer info om planene vi diskuterte kommer snart…

Så til slutt for de som måtte lure, selv om det vel ikke egentlig er stort å lure på – JA, det blir event 3. januar 2014 også!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments