Loggekonkurranse 2012

In thomfre.net
Scroll this

Alle som selv eier en cache vet hvor kjekt det er når en finner tar seg tid til å skrive litt i loggen sin. En god logg kan fortelle en eier mye, som blant annet tilstanden til cachen, adkomst til cachen, ting som kan/bør endres på og hvordan opplevelsen til den som har funnet den har vært.

En god logg trenger ikke være kjempelang, men den bør inneholde litt om turen (selv biltur er tur) og opplevelsen. Står det i tillegg litt om tilstand og adkomst, uten at det blir noen spoilere av det, er det en god logg!

For å oppmuntre til gode logger kjører jeg nå fra og med 29. september til søndag 9. desember en konkurranse hvor alle som skriver gode logger på mine cacher i denne tidsperioden er med i trekingen av et knippe cacherelaterte premier.

Reglene for å være med i trekningen er ganske enkle. Loggen din må fortelle noe om turen, opplevelsen og hvis nødvendig noe om tilstanden til cachen. Den trenger ikke være kjempelang. Hver cacher kan ha flere kvalifiserende logger, men kan kun vinne en gang.

Alle mine cacher teller, men kun logger skrevet fra og med 29. september gjelder. For å hjelpe de som har funnet de fleste av cachene mine allerede plasserer jeg ut noen nye. I tillegg gjelder også logger på eventet mitt den 7. oktober.

1. premie

Førstepremien er en LED-lommelykt og en uåpnet uaktivert Mount Whitney geocoin

Ekstrapremier

Blant alle kvalifiserende logger trekkes to ekstrapremier. En LED-hodelykt og et sett med to PowerTank penner, perfekte til å signere logger med – de skriver på både tørt, vått og bløtt papir.


Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments