Vi er tilbake!

In Out caching
Scroll this

Det har blitt lite nye cacher fra oss de siste årene. I år hadde ikke jeg lagt ut en eneste cache før vi laget cachetur.no HQ. Heltinnen har lagt ut noen, men vi er allikevel langt i fra den utleggsraten vi pleide å ha.

På tide å gjøre noe med det

Vi prøver, foreløpig i alle fall, å fylle min kalender på runde 2. Så når vi i dag måtte ut for å finne en cache, fikk vi plutselig lyst til å legge ut noen cacher. Det endte opp med hele 7 nye cacher, hvorav en av de er Heltinnen sin. Nå gjenstår det å se om de slipper gjennom nåløyet og blir publisert 🙂

Challengen min I challenge you to find a lot of earthcaches er det kanskje ikke mange som er kvalifisert til. Men jeg håper flere vil ta utfordringen! 🙂

Flott utsikt langs veien

Helt vanlig er også greit

Flertallet av cachene er “helt vanlige cacher”. De har ikke så mye annen mål og mening enn at det er en cache man kan finne når man har lyst. For mange ganger har man bare lyst til å finne en cache. Og da er disse cachene midt i blinken. Vi liker slike cacher selv, og vi vet at mange andre liker de. Så får heller de som ikke liker slikt, velge å la være å finne de.

Det er rart med det, men det er utrolig hvor godt det gjør å signere en papirlapp i en liten plastboks. I alle fall så lenge man kan gjøre det på plasser man ikke føler seg uvelkommen.

Vi håper alle får en fortsatt flott høst, med mange cachefunn 😀

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments