ROGEO 2017

In Out caching
Scroll this

Vi har vært ute av landet de to gangene ROGEO har blitt arrangert tidligere, men i år var vi hjemme! Så da må man jo stille på event! Heltinnen måtte dessverre på jobb, men kimamlien ville være med nedover.

Brå endring i siste liten

Planen vår var egentlig en kort dagstur kun på lørdag. Men plutselig fant vi et veldig billig hotell, Smarthotel Forus, så da ble det avreise etter jobb på fredag istedet.

Vi hadde som vanlig en plan på cachetur.no, men den var uvanlig kort denne gangen. Det ble faktisk ikke mer enn to cachestopp før hotellet, og den siste var til og med en bonus!

Strålende sol

Hotellet gjorde nytten sin, hvis vi glemmer h*n som totalt glemte å ta hensyn når han begynte å hamre løs på et eller annet (hørtes ut som slegge) kl. 05. De hadde til og med bacon til frokost! Som vi kunne nyte med strålende solskinn utenfor vinduet. Dette lovet godt for en cachedag!

Jepp, vi fant!

Tidlig ute

Siden vi valgt å overnatte langs veien, hadde vi god tid til eventet. Vi var tidlig ute, og rakk et par cachefunn før vi kom frem. Og selv da var vi tidlig ute.

Siden jeg skulle ha kurs i cachetur.no seinere på dagen, brukte jeg tiden til å rigge til og sjekke at ting funket. Kjekkere å gjøre det på forhånd, enn når folk sitter der og venter…

Kurs og kurs

Jeg rakk å hilse på noen, før det var tid for første kurs i cachetur.no. Det var GorgonVaktmester som stod for det, men jeg benyttet anledningen til å være tilskuer. Det er ofte nyttig for meg å delta på kurs, for å plukke opp hvilke problemstillinger ulike brukere har, hva folk spør om, hva som er uklart osv. Og så dukker det ofte opp noen nye ideer.

Når nybegynnerkurset var ferdig, var det min tur. Da var det kurs for eksperter (eller var det videregående?). Det kom flere spørsmål, og forslag fra salen. Slikt syns jeg selvfølgelig er kjekt! Alt er notert ned, registrert i systemet og blir tatt tak i når sommeren er over 🙂

Jeg håper alle som deltok hadde nytte av kurset, og dro hjem med ny kunnskap. Om ikke annet, kunnskap om noen av mulighetene som finnes. Og ingen må være redd for å ta kontakt om de har spørsmål! 🙂

Fra kurs til stand

Etter kurset, fikk jeg hjelp av GorgonVaktmester til å bemanne en enkel cachetur.no-stand. Der stod vi å svarte på spørsmål og solgte loggebrett og cachetur.no-coin. Det var ikke så veldig mange innom, men jeg håper de som var innom fikk den hjelpen de trang 🙂

Ingen gevinst

Hele dagen gikk bort i kurs og stand for min del, men vi rakk akkurat å pakke sammen tidsnok til at jeg fikk kjøpt noen lodd til loddtrekningen. Dessverre for min del vant jeg ingenting. Serien jeg hadde lodd fra ble ikke trukket ut en eneste gang faktisk 😛 Men det så i alle fall ut til å være flere fornøyde vinnere.

Eventvertene så også ut til å være fornøyde. Det var ikke så mye jeg fikk med meg, men det jeg har sett så ut til å være meget godt gjennomført! Ingen tvil om at dette er et solid event! Jeg er glad jeg endelig fikk anledning til å delta. Det var også en veldig kul plass å ha event!

Kort vei hjem

Etter eventslutt valgte vi å sette nesa hjemover, istedet for å dra på FTF-jakt. Når vi var på vei ut, kom jeg plutselig på at jeg jo ikke hadde signert! Så da var det bare å løpe nedom “loggboka”, og få signert seg inn.

Det ble ikke mer enn et par stopp på vei mot ferja. På ferjekaia møtte vi flere Haugalendinger, og det ble rett og slett et lite “event” ombord på ferja. Og der ble det riktig så festlig 😛

 

Takk for turen, kimamlien! Og takk til arrangørene av ROGEO for et flott event!

Bilder

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments