En liten tur østover, igjen

In Out caching
Scroll this

Siden det er en hel måned siden sist vi var østover, måtte vi en tur over fjellet igjen denne helga (okay da, det var familieselskap som fikk oss over, selv om vi selvfølgelig tok oss tid til litt caching også 😉 ).

Langsom FTF-jakt

Siden vi har svært få cacher igjen å finne langs veien over fjellet, bruker vi ikke spesielt mye tid på å planlegge turen. Så vi snekra sammen ei rute på cachetur.no bare noen dager før avreise. Og plutselig fikk jeg øye på en ny cache på kartet. Bare en dag gammel! Og ingen funn! Kunne vi klare det?

Cachen ble lagt på watchlist. Omsider var vi klare for tur, og startet den to timer lange FTF-jakten (et par dager etter jeg oppdaget cachen). Ikke store konkurransen å se, selv om vi som vanlig funderte litt på hvem som evt. kunne hatt vært der før oss. Når vi nærmet oss, svingte det selvfølgelig en bil ned rett ved cachen. Lettelsen var stor når den fortsatte videre. Vi fikk parkert, og plutselig var den funnet.

Og joda! Vi ble FTF! 😀 For en flott start på helga!

Mye trafikk

Vi hadde tidlig avgang hjemmefra, i håp om å komme litt tidligere frem. Plutselig kom vi på at det nok var ferietid nå. For veien var full av bobiler, campingbiler, lastebiler og alt annet som kunne kjøre sakte.

Ved en av cachene mine på fjellet, så vi plutselig et par potensielle cachere. De gikk veldig sakte rundt i nærheten av cachen min, og kikket under steiner og slikt. Men det viste seg at de bare var på blåbærjakt…

Det ble ikke så mange flere stoppene, annet enn et matstopp og en cache til. Altså bare to cachefunn hele veien over fjellet…

Travelbugevent

Første på planen lørdag, var travelbugevent. Dvs. nesten første, vi måtte jo innom et par cacher først 😉 Det så ikke veldig lovende ut når vi våknet, regnet bøttet ned utenfor vinduet. Men heldigvis kjørte vi i fra det, og det var faktisk opphold når vi kom frem til eventplassen.

Så da rakk vi en liten tur innom lekeplassen 😛

Det ble etterhvert ganske folksomt på eventplassen, og hundrevis av coiner ble vist frem. Regnet kom en tur innom, men da bare trakk vi under tak.

Coin med eget bord

Det ble et riktig så hyggelig event, og vi ble stående en god stund å prate. Akkurat som vanlig altså 😉 Alltid kjekt å komme på event på denne kanten av landet!

En liten tur for å lufte stigen

Etter eventet, var vi en liten gjeng som tok en tur for å lufte stigen. Vi rotet litt med veivalget, men på tredje forsøk fant vi veien. Og vi startet like godt med et bonusfunn i en mørk tunnel.

Så var det ut på tur med stigen…

Det var mye fantastisk utsikt langs veien, så det ble noen stopp. Akkurat som det pleier, her også med andre ord 😛 Det var en del mugglere ute på tur i dag, dette var tross alt en fin tursti – ypperlig både til å lufte seg selv, hunder og stiger. Men mulig ikke alle er klar over den siste der, for mange så rart på oss når de gikk, løp eller syklet forbi… Kan du skjønne hvorfor?

Opp der, ja!

Men når vi først har fått luftet stigen, så kan den jo gjøre litt nytte for seg også. Så vi spurte den pent om den ville stå litt i ro inntil en murvegg. Stigen gjorde som den fikk beskjed om, og i toppen hang det en sak som ventet på oss. Mugglerne som så rart på oss i stad, kikket ikke akkurat noe mindre nå…

Når både stige og logg var luftet nok, satt vi nesa tilbake i retning bilen. Og det jaggu et bonusfunn til langs veien 😀

Familiefest og båttur

Resten av kvelden gikk med til familiebesøk, og en liten båttur på kvelden. Tårnet i Hagen med det rare i er ferdig, og nå har hagen enda en attraksjon 😀

Få stopp hjemover

For å prøve å unngå like mye trafikk på hjemturen, bestemte vi oss for å kjøre seinere hjem. Og det så ut til å fungere ganske bra. Det ble ikke mange stoppene hjem heller, og faktisk ikke mer enn ett cachefunn!

Bilder

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments