En liten snartur til Sør- Rogaland

In Out caching
Scroll this

Earthcacheweekend

I forbindelse med Earthcacheweekend, tok vi en titt på kartet og fant ut at det beste for vår del var å ta en tur sørover i eget fylke. Siden jeg jobba på lørdagen så ble det avreise etter at jeg var ferdig på jobb, ca rundt kl 19 på kvelden.

Hyggelig å treffe på kjente

Vi hadde Geodoggen Fancy med på tur denne helga så det ble en kort luftetur av henne før vi kjørte ombord i ferja, turen over gikk greit. Det var den del bølger, men plutselig dumpa xxnavn med på sete ved siden av oss på ferja. Veldig hygge å treffe på henne. Det var lenge siden sist! Hun kunne fortelle om en fuktig kanotur til Folgefonna. Hørtes spennende ut!  Vi glemte bølgene helt :p

Videre hadde vi lagt inn noen få cacher.

Earthcachen sikret vi oss også på lørdagen. Det gikk ganske så greit, og det var bra vær. Earthcachen vi hadde sett oss ut var på Universitetsområdet i Stavanger. Her fikk vi oss en fin kveldstur samen med Fancy, vi fant litt etter litt an infoen vi trang.

Videre gikk turen innom et par cacher til før vi sjekka inn på hotellet for natta.

En sen start

Siden vi hadde Fancy med oss, så stolte jeg på at hun skulle vekk oss, som hun alltid gjør når vi er på fremmede plasser. Men ikke i dag ( mulig at hun har vært så mye med på hotell at hun begynner å bli vant med det nå ?)

Så  vi våkna ikke før kl var nærmere 11.. Vi rakk akkurat frokosten før den stengte!

Etter forkost og utsjekk, hadde vi en plan for dagen, men siden det i utgangspunkt skulle regne fra kl 18 var planen å cache frem til kl 18. Deretter skulle vi kjøre hjem.

Måtte gi opp

Men det var vått og grått når vi sto opp, og det ble ikke bedre utøver dagen. Til tider øste regnet ned. Etter et par klesbytter og kjøring i store vanndammer gav vi rett og slett opp. Det var ikke så veldig kjekt når gore-tex skoa ble våte etter 2 min på utsida av bilen. Vi gav oss i 14 tida, da hadde vi fått nok regn, og nok DNF

Det var en bra tur selv om det ikke ble like mange cacher som vi hadde håpet på.

Vi får ta det igjen siden 😉

Bilder

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments