A Day to Remember 2013

In Out caching
Scroll this

Helgen 7. til 9. juni var det event i Flekkefjord, GC46H4K “A Day To Remember – 2013” på lørdag og CITO GC46H4M “A Clean Up To Remember – 2013” på søndag.

Sammen med gebrei og HeBokn dro jeg ned rett etter jobb på fredag. Det ble selvfølgelig en hel del med stopp langs veien, og vi var ikke fremme ved hotellet i Flekkefjord før klokka var over 23 – akkurat seint nok til at alt var stengt…

Etter frokosten var spist tidlig lørdagsmorgen var vi på vei rundt i sentrum for å finne cachene som lå der. Vi var ferdig i passelig tid til å rekke et par cacher langs veien til eventet også.

Vi var fremme litt før annonsert start, men det var allerede ganske mange som var på plass – og flere kom ganske raskt etter oss. Mange som hadde tatt turen i dag, ikke så rart med så flott vær!

TBer og grillmat var det mye av, og cachepraten satt løst – kjekt å treffe både gamle og nye kjente!

Etter eventet benyttet vi resten av dagen til å finne flere cacher i Flekkefjord, en god del i Lyngdal og til slutt de to nattcachene i Flekkefjord. Den ene nattcachen tok oss gjennom noe brattere terreng enn vi hadde ventet (sånn går det når man hverken ser på beskrivelse eller terrenggrad på forhånd), så Flekkefjord ble midlertidig døpt om til Svettefjord… Men det var en flott tur, og strevet ble belønnet med en stor og flott cache og like flott utsikt!

Når søndagen kom var det tid for utsjekk og så CITO, før vi satt i vei nordover igjen. Imponerende mengde søppel som ble samlet, ikke fullt så imponerende at alt søppelet faktisk lå å slang rundt i området…

På vei nordover igjen ble det en hel del cachestopp, og det ble også en liten omvei slik at jeg fikk logget cacher i Strand og Forsand – nå mangler jeg kun Kvitsøy, så er jeg kvalifisert til Rogaland Rundt!

For min del ble det totalt 64 funn på turen, noe jeg helt klart er fornøyd med!

Stor takk til Mikro-John for flotte event, og flotte cacher! Og en stor takk til gebrei og HeBokn for en flott tur!

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments