Treårsjubileum

In Events
Scroll this

I dag var det tid for å feire treårsjubileumet til cachetur.no. Og vi arrangerte et av totalt fire event som foregikk samtidig rundt omkring i landet.

Og siden de andre, en etter en, meldte om at det ble kake, kunne vi jo ikke være noe dårligere på HQ… Så heldigvis kom kawlii til unnsetning, og tok med seg kake hele veien fra utlandet (Bergen). Det ble import, med andre ord.

Hvor ble det av sommeren?

For en ukes tid siden, hadde vi sommer. Så nå har vi vel kommet til høsten… Det var litt utrygt, og fare for regn. Så vi tok ingen sjanser.

Bevæpnet med kunnskap fra forrige hageevent, ble presenningen spent opp. Denne gangen med noen forbedringer. Vi fikk (veldig) god hjelp av kawlii, kimamlien og AnetteSylvia. Så dette gikk lett som en lek!

Nå skulle vi i alle fall sitte trygt, uansett vær!

Vi måtte selvfølgelig pynte litt også…

Grillen stod klar fra sist

En av mange fordeler med vinteren på Vestlandet, er at vi slipper å rydde vekk ting som grill og utemøbler. Her stod alt klart fra forrige event 😛

Og god fyr ble det denne gangen også, noe som resulterte i svidde pølser og alt annet enn kald mat.

Tid for gruppebilde

Når grillingen var godt i gang, og folk var kommet på plass, var det tid for gruppebilde.

Tydeligvis vanskelig å få til med så mange, men med (passende) cachetur.no-selfiestang, gikk det til slutt! Er vel dette man kan kalle en ekte “groupie”.

En annerledes loddtrekning

Jeg fikk plutselig en idé natt til lørdag, så vi kjørte en litt ny vri på loddtrekningen denne gangen.

Jeg gjemte premier rundt omkring i hagen, tok koordinatene og så limte jeg de på loddark. Jeg laget også et godt antall tullekoordinater (midt uti Karmsundet, med hintet “På bunn”, et veikryss i Las Vegas osv). Så ble dette godt blandet av meg, og delt ut av kawlii. Så det ble helt tilfeldig hvem som fikk hva. Alle fikk streng beskjed om å ikke se på baksiden, før de fikk beskjed. Og de hørte folk på.

Noen fikk nok en overraskelse når det plutselig dukket opp koordinater. Men som geocachere må vi vel være forberedt på å finne koordinater 😉

De heldige vinnerne innså etterhvert at de var i nærheten av noe, og en etter en fant de veien til premien sin. Beklager til dere som fikk koordinater på toppen av Singapore Flyer, delstatsbygningen i Salt Lake City osv. Dere må nok betale reisa selv, for å finne ut om det er noe der 😉

Heldig vinner

Kake!

Så var det tid for den importerte kaken! Og for en kake det var! Den smakte fantastisk, og det var lett å se at flere var enig i det – for den forsvant fort!

En milepæl

Man kan trygt si at dette ble et jubileum slik det skal være! Og da må det også nevnes at Bygnesen logget dette eventet som sitt funn nr. 2 000!

Ikke bare syns vi det er utrolig kult at hun valgte vårt event som milepæl, men det ligger mer bak her. Hennes første event var et kurs i cachetur.no, for tre år siden! Det kaller vi et passende valg av milepæl!

Gratulerer, Bygnesen!

Tusen takk

Og det er på sin plass (selv om det kommer en egen sak om dette på cachetur.no sin blogg) å takke alle de som har hjulpet oss langs veien. Og alle som møtte opp i dag, på alle fire eventer.

Takk til dere som hjalp oss å ordne til, og dere som hjalp oss å rydde opp.

Takk til alle ambassadørene, som står på og kommer med innspill (både dag og natt), reklamerer og ellers bidrar positivt.

Takk til alle som sponser cachetur.no!

Og takk til alle som bruker cachetur.no, snakker om cachetur.no og kommer med tilbakemeldinger og forslag.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments