Kurshelg på Sørlandet

In Events, Geocaching
Scroll this

I helga tok vi en tur til sørlandet. Det var en stund siden at vi fant at det var på tide med et cachetur.no kurs. Vi tok kontakt med Geokaperne fra Agder. Vi fant en dato som kunne passe og når dagen nærmet seg, var det bare å pakke bilen klar og kjøre ned.

Turen ned

Turen ned ble lang, det er tross alt noen timer i bil ned. Det ble noen få stopp for å finne cacher. Vi hadde ikke så veldig bra vær, det la en liten demper på lysten til å finne cacher. Vi var fremme på hotellet i grei tid og kunne gjøre oss klar for natta og dagen etter. Denne helga (som sist helg) hadde vi med oss geodoggen Fancy på tur. Hun ville ikke sove på natta, så da ble det ikke så mye søvn på meg heller, siden jeg måtte ut med henne klokken 04 på natta…

Kursdagen

Etter frokosten på hotellet, ble det ett cachefunn før vi kjørte til Grimstad hvor kurset skulle være, der ble vi møtt av Piraten som var i full sving med å klargjøre til evntet.

Vi hadde også en del som måtte ordnes før i kunne holde foredrag, så her var det bar å jobbe på. Litt etter litt ble vi klare og eventdeltagerne dukkert også opp.

Det ble kurs i cachetur.no i hele 6 timer ( ink loddtrekning og matpause). Håper at folk sitter igjen med mange gode tips og ny lærdom. Vi håper på at det kan bli noe lignende til neste år.

 

På cachetur i området

Etter at kurset var vel gjennomført, ble det en cachetur på oss i området, før vi skulle til hotellet igjen.

Siden Mr. Jacobsen også var på kurs så fant vi en cachen sammen etter eventet.

Planen som vi hadde laget før vi for på tur bar preg av at den ble planlagt i hu og hast, så det var en del cacher på den som utgikk, både på grunn av at det ble mørkt og på grunn av at det var høye D/T komboer på en del av de.Ikke noe for oss etter en hel dag på kurs…

 

Vi gav oss i 22 tida på kvelden, fornøyd med dagens innsats. Det ble ikke så mange funn som vi skulle ønske men noen ble det heldigvis.

 

Tid til å finne cacher før neste kurs

Vi sto opp relativ tidlig på søndagen, så vi hadde tid til å finne noen cacher før vi skulle på neste kurs og event.

Denne gangen var det kurs i GSAK og Project GC. Med Hofstad og Ingrid SP som kursholdere.

Vi fikk kun med oss første del, GSAK.  vi fikk også smakt på den gode kaka 🙂 Vi skulle helt hjem i dag så vi måtte komme oss avgårde før det ble alt for seint, så når klokka var rundt 13.30 så måtte vi takke for oss.

Turen hjem

Turen hjem gikk  bra, det ble noen cacher på vei oppover. Noen av cachene utmerket seg mer enn andre.

I det vi kom inn i Rogaland kom også regnet, det følgte oss hele veien hjem, så nå ble det kun stopp for tissepauser og ferjekø. På ferja traff vi tidligere kolleger av thomfre som også hadde vært på tur til Grimstad denne helga. Hyggelig å treffe på kjente!

Vel hjemme gikk en sliten geohund rett inn i buret og la seg.

Vi er godt for nøyd med denne turen. Vi fikk oss noen funn, og vi fikk vist frem cachetur.no . Vi fikk også med noen nyttige og verdifulle tips til forbedringer av cachetur.no

Bilder

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments