Inn i berget det blå 2

In Events
Scroll this

I dag tok vi turen til Stord. Det var tid for en ny tur inn i berget det blå 😀

I fjor hadde vi en fantastisk opplevelse, så forventningene var høye! Og vi ble ikke skuffa 😉 Etter at betaling og henting av hjelmer var unnagjort, fikk vi tippe vekta på en ammoboks og signert oss inn i eventboka.

Tårnet

Omvisninga starta med en tur opp til tårnet. Vi fikk noen spennende fakta, før de som ville kunne ta trappen opp til toppen (nesten). Det måtte vi jo bare gjøre 😉

Inn i berget det blå

Når vi var ferdige med omvisninga ved tårnet, tok vi turen ned til der hvor eventplassen var. Nå skulle vi inn i berget!  Noen tok toget, mens andre tok beina fatt.

Etter en relativt kort tog/gåtur var vi fremme der omvisninga begynte. Vi fikk en fin innføring i hva Kis ble brukt til og hvordan de fikk Kis og andre grunnstoffer ut fra fjellet. Vi fikk også høre noen gode historier fra den tida gruva var i drift.

Vi avslutta turen i gruva med den tur inn i den blå grotten. Det var rett og slett vakkert å se alle geocacherene i det skjæret fra lysa her 😉 Her ble det tatt noen bilder, før vi kunne gå ut i den noe varmere lufta utenfor gruva…

Grilling

Når vi kom ut av gruva så var grillen klar, og det var bare å slenge pølsene på. Luksus! Det ble en del prat, og det så ut til at folk kosa seg stort.

Etterhvert trakk folk seg tilbake, og enda vi start å gå før mange andre, ble vi likevel igjen til slutt…

Minievent etter eventet

Vi fikk plutselig lyst på is, så da ble det en stopp på Mc Donald’s på Heiane. Her var det også andre geoachere, så det ble et lite minievent før vi satte nesa hjemover.

Takk

Takk til kimamlien for et vel gjennomført event og en stor takk til Venelaget for gruo for en flott omvising og varme griller.

Takk for oss, vi gleder oss til neste gang 😉

Bilder

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments